Dudok Kwartet

Concert 3 | woensdag 16 december 2020

Dit concert is AFGELAST.

Dit concert vindt plaats in de Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerkhof 1 te Groningen. Aanvang 20.15 uur.

Er is geen pauze. Het programma is aangepast en duurt iets meer dan 60 minuten.

Er is plaats genoeg om ruim uitelkaar te zitten.

Kaarten kunnen nu niet meer gereserveerd worden vanwege de actuele Coronamaatregelen.
NB Mocht u kaarten hebben gekocht voor het, door Corona afgelaste concert van 22 maart 2020, dan zijn die geldig voor dit concert afhankelijk van het toegestane bezoekersaantal.

In de omgeving is parkeergelegenheid.

In de Nieuwe Kerk hoort  u Haydn en Brahms en daarbij enkele door het kwartet zelfbewerkte, bijpassende, levendige, korte stukken van Gabrieli, da Palestrina, Ligeti en Kalman.

Het totoaal biedt een mooi, toegankelijk en verfrissend concert!

zijn debuut als 12-jarige in de Royal Festival Hall heeft Robert Cohen een internationale carrière opgebouwd als solist, in het Fine Arts Quartet, en als directeur van het Charleston Manor Festival. “Cohen can hold an audience in the palm of his hand.” (The Guardian) Ook Irina Botan heeft opgetreden in bekende concertzalen overal ter wereld. Zij is de pianist van het Monte Piano Trio en codirecteur van het Highgate International Chamber Music Festival in London.
€