Robert Cohen, cello

'From Jewish life'
S. Rachmaninov
Sonate op. 19

zijn debuut als 12-jarige in de Royal Festival Hall heeft Robert Cohen een internationale carrière opgebouwd als solist, in het Fine Arts Quartet, en als directeur van het Charleston Manor Festival. “Cohen can hold an audience in the palm of his hand.” (The Guardian) Ook Irina Botan heeft opgetreden in bekende concertzalen overal ter wereld. Zij is de pianist van het Monte Piano Trio en codirecteur van het Highgate International Chamber Music Festival in London.
€

Sinds zijn debuut als 12-jarige in de Royal Festival Hall heeft Robert Cohen een internationale carrière opgebouwd als solist in het Fine Arts Quartet en als directeur van het Charleston Manor Festival. “Cohen can hold an audience in the palm of his hand.” (The Guardian)

Ook Irina Botan heeft opgetreden in de bekende concertzalen overal ter wereld. Zij is de pianist van het Monte Piano Trio en codirecteur van het Highgate International Chamber Music Festival in London.