Hannes Minnaar

Rosanne Philippens

Concert 5 | zondag 17 mei 2020

Op uitnodiging van de GMV treden Rosanne Philippens en Hannes Minnaar voor het eerst samen op, in het 600ste concert sinds de oprichting van de GMV in 1905. Een unieke gebeurtenis! Het programma voor dit concert is nog in wording. Hannes Minnaar is Nederlands succesvolste pianist. Hij heeft vele prijzen gewonnen en op talloze podia gespeeld. Onlangs maakte hij zijn debuut in de serie Meesterpianisten in het Concertgebouw. Rosanne Philippens’ vioolspel kenmerkt zich door een perfecte techniek en de gedrevenheid om haar publiek mee te slepen, zoals eerder bij de GMV in 2017.

Jubileumconcert

Op uitnodiging van de GMV treden Rosanne Philippens en Hannes Minnaar voor het eerst samen op, in het 600ste concert sinds de oprichting van de GMV in 1905. Een unieke gebeurtenis! Het programma voor dit concert is nog in wording. Hannes Minnaar is Nederlands succesvolste pianist. Hij heeft vele prijzen gewonnen en op talloze podia gespeeld. Onlangs maakte hij zijn debuut in de serie Meesterpianisten in het Concertgebouw. Rosanne Philippens’ vioolspel kenmerkt zich door een perfecte techniek en de gedrevenheid om haar publiek mee te slepen, zoals al eerder bij de GMV in 2017.